Zaterdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag

Gepubliceerd opvrijdag 2 augustus 201910.27 u.

Woonzorgcentrum Filfurdo besteedt daarom de hele week extra aandacht aan dementie. Onze bewoners worden in de week van 20 tot en met 27 september getrakteerd op verschillende leuke activiteiten.

We starten op vrijdag 20 september met een aperitief en het uitdelen van zelfgemaakte pins.  In de namiddag zijn er volksspelen voor iedereen i.s.m. Galapagos uit Mechelen. Dit bedrijf wil zich die dag belangeloos voor onze bewoners inzetten.

Op maandag 23 september nodigen we kinderen uit om met onze bewoners te bewegen.

Dinsdag 24 september krijgen we bezoek van Huppeldepup, de zorgboerderij uit Humbeek.

Woensdag 25 september gaan we ontspannen tijdens een sessie Yoga.  In de namiddag kan men kijken naar een film waarbij het thema ‘dementie’ aan bod komt.  Zowel bewoners, familie als buurtbewoners kunnen hiervan genieten.

Donderdag 25 september gaan onze bewoners van de ‘Waterbron’ genieten van een heerlijk ontbijtbuffet samen met hun familie.

En om de week af te sluiten komt er op vrijdagnamiddag een accordeonist die al onze bewoners zal verwennen met fijne meezingers. ‘s Avonds kan men nog komen dansen op het jaarlijks bal.

Wij vergeten onze bewoners met dementie niet, wij steunen hun door die week een pin te dragen met een ‘vergeet me nietje’