Waarom bij ons werken?

Vier goede redenen om te werken bij Zorgbedrijf Vilvoorde

Groei en ontplooiing

Zorgen voor mensen gebeurt in de eerste plaats door mensen. We geloven sterk in het unieke van ieder individu en bieden kansen tot groei en ontplooiingen bij onze klanten én medewerkers. Je kan rekenen op voldoende feedback en opleiding om je competenties en talenten verder te ontwikkelen.

Aangename werkomgeving

Je komt terecht in een groene en aangename omgeving binnen de stad. Alle sites van het zorgbedrijf zijn gelegen nabij het water of een park. De drie grootste sites (het woonzorgcentrum, het kinderdagverblijf en het administratief centrum) zijn bovendien recent gebouwd of vernieuwd. Je beschikt over alle nodige materialen om een kwalitatieve zorg op maat te kunnen bieden. De dienstverlening die wij aanbieden vindt plaats in Vilvoorde. De afstand tussen de verschillende locaties en/of de klanten van het zorgbedrijf is bijgevolg beperkt.

Werk- en privébalans

Zorgbedrijf Vilvoorde is een vereniging opgericht vanuit de stad en het OCMW Vilvoorde. Je kan genieten van de voordelen van de openbare sector waardoor een goede balans tussen werk en privé mogelijk wordt: gunstige verlofregeling, verschillende mogelijkheden tot loopbaanonderbreking en kinderopvang binnen het zorgbedrijf (0 tot 3 jaar).

Je doet er toe!

Als medewerker vorm je een belangrijke, zo niet dé belangrijkste, schakel in het realiseren van een kwalitatieve zorg. Onze medewerkers zijn experten binnen hun domein. Meedenken en initiatief nemen worden gestimuleerd. Wij geloven dat onze medewerkers stuk voor stuk het verschil kunnen maken.

Heb je interesse in een job bij Zorgbedrijf Vilvoorde? Bekijk onze vacatures

 

Een blik achter de schermen

 

 

Contact

Personeelsdienst

Adres
Vlaanderenstraat 4 , 1800 Vilvoorde Site Ter Linde
Tel.
02 447 07 12
personeelsdienst@zorgbedrijfvilvoorde.be

Openingsuren