Kinesitherapeut m/v/x in WZC Filfurdo - halftijds

Als unieke speler binnen het zorglandschap van Vilvoorde biedt ons zorgbedrijf een ruime waaier aan openbare diensten op vlak van ouderenzorg, thuiszorg en kindzorg. Wil je hier een cruciale rol in spelen? Dan kan dat!

Functieomschrijving

Voor ons woonzorgcentrum Filfurdo zijn wij op zoek naar een halftijdse kinesitherapeut m/v/x die samen met de collega’s van de verschillende zorgteams bijdraagt aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor onze bewoners.

Als kinesitherapeut werk je onder leiding van de coördinator KEA. Je begeleidt de residenten van het WZC kinesitherapeutisch en creëert voor hen kansen om een zo zelfstandig en mobiel mogelijk leven te hebben. Je staat in voor de interne preventie en materiaalbeheer binnen de residentiële ouderenzorg.

Je werkt volgens een vast uurrooster.

Profiel

 • Je beschikt over een diploma gegradueerde of master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Je beschikt tevens over een visum.
 • Je kan zowel in team als zelfstandig werken en dit met een grote verantwoordelijkheidszin. Daarnaast ben je sociaalvoelend, geduldig en werk je graag met (hulpbehoevende) ouderen.
 • Je bent flexibel ingesteld en bent bereid deel te nemen aan de thematische werkgroepen teneinde de kwaliteit van de zorgverlening aan de bewoners te verbeteren.
 • Je bent deskundig, contact- en besluitvaardig maar je hebt ook een luisterend oor en je kan diplomatisch omgaan met bejaarden, dokters en familie.
 • Ervaring strekt tot aanbeveling maar is geen vereiste.
 • Je beschikt over blanco uittreksel uit het strafregister.

Aanbod

Werkomgeving

Zorgbedrijf Vilvoorde is een overheidsinstantie die je een boeiende job biedt in een uitdagende sector. Je komt terecht in een ervaren team waar je de mogelijkheid hebt om inhoudelijke expertise te verwerven en je ten volle te ontplooien. Dit vertaalt zich in een competitieve verloning en tal van extralegale voordelen.

Kom gerust eens online een kijkje nemen op je nieuwe werkplek via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=f67RgWns3fE

Contract

Wij bieden volgend contract aan:

 • één halftijds contract (19u) van bepaalde duur van max. 6 maanden

Loon en sociale voordelen

 • Brutoloon tussen 1.544,96 euro en 2.440,59 euro per maand (IFIC-categorie 15 - kinesitherapeut)

Voor de loonberekening nemen we werkervaring bij de overheid volledig over en uit de privésector de relevante professionele ervaring

 • Maaltijdcheques aan 8,00 euro per cheque
 • Ecocheques en lokale handelaarsbonnen
 • Vakantiegeld en eindejaarspremie
 • 26 verlofdagen, 11 feestdagen en 2 extra vrije dagen (jaarmarkt en 2de kerstdag)
 • Tweede pensioenpijler: we sparen mee voor jouw aanvullend pensioen
 • Kortingen en premies via de PlusPas en bij enkele stedelijke diensten (BIB, zwembad, cultuurcentrum,…)
 • Maximale fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk
 • Mogelijkheid tot kinderdagopvang (0 – 3-jarigen) in samenwerking met het kinderdagverblijf op de site van het woonzorgcentrum en met aangepaste openingsuren voor het personeel in de zorg (open vanaf 6u30).

Plaats van tewerkstelling

HARENSESTEENWEG 72 - 1800 VILVOORDE

 

Waar en hoe solliciteren?

Voor bijkomende informatie omtrent de jobinhoud, de functiebeschrijving of de selectieprocedure kan je contact opnemen met de directeur van het woonzorgcentrum, mevrouw Ann Verhaeren (02 447 05 01).

Sollicitaties met CV, motivatiebrief en bewijs van diploma mailen naar  job@zorgbedrijfvilvoorde.be t.a.v. mevr. Ann Verhaeren.

De selectieproef

De kandidaten die voldoen aan de diplomavereiste worden via mail uitgenodigd.

De eigenlijke selectie bestaat uit een competentieproef (50%) en een interview (50%). De selectiedatum wordt in onderling overleg vastgelegd.

Om aangeworven te kunnen worden, moet je geslaagd zijn voor de selectieprocedure en een blanco uittreksel uit het strafregister kunnen voorleggen.

Gepubliceerd opvrijdag 13 mei 202210.23 u.