Kinderdagverblijf Kadeeke

Het stedelijk kinderdagverblijf KaDeeke bevindt zich aan de Nieuwe Rolleweg 151 en biedt plaats aan 120 kindjes. Volledig in lijn met de visie van duurzaamheid die Vilvoorde als groene stad naast het water hoog wenst te houden, is het gebouw opgemaakt als passief huis met zonnepanelen, daktuinen, recuperatie van regenwater en dit alles in een heel groene omgeving. Het gebouw werd geïntegreerd in het park Rolleveld.Kinderdagverblijf KaDeeke wil een ware thuisomgeving creëren voor kinderen en werkt hiervoor met 10 kleine huisjes waarin alles is voorzien: elk huisje heeft een leefruimte, 4 slaapkamers, badkamer, keuken en mogelijkheid tot buitenspelen. Elk huisje is zo ingericht dat kinderen van elke leeftijd optimaal gestimuleerd worden. De huisjes geven uit op een centrale speelruimte.KaDeeke kiest bewust voor een verticale werking, waar kinderen van verschillende leeftijden samenleven zoals in een thuissituatie. Dit draagt bij tot hechtere relaties tussen begeleiders, kinderen en ouders en zorgt ervoor dat kinderen veel van elkaar leren.

Elk kind is uniek, met een eigen karakter, temperament en mogelijkheden. KaDeeke respecteert deze individuele eigenschappen en werkt volgens het ritme van ieder kind.

Kinderdagverblijf KaDeeke heeft ook een erkenning als coördinatiepunt flexibele en occasionele opvang voor de zorgregio Vilvoorde. Deze zorgregio omvat Vilvoorde, Grimbergen, Machelen, Steenokkerzeel, Zemst en Kampenhout.

Kom voor inschrijving langs op woensdag tussen 10 en 15 uur en op vrijdag tussen 10 en 17.15 uur of neem contact op met marie.sacre@zorgbedrijfvilvoorde.be

Om de voorrangsregels te bepalen is het belangrijk om bij inschrijving het laatste aanslagbiljet mee te brengen.

Contact

Kinderdagverblijf Kadeeke

Adres
Nieuwe Rolleweg 151 , 1800 Vilvoorde
Tel.
02 447 07 70

Openingsuren