Kinderdagverblijf Kadeeke

Het kinderdagverblijf KaDeeke bevindt zich aan de Nieuwe Rolleweg 151 en biedt plaats aan 123 kindjes. Het kinderdagverblijf is vergund door Kind en Gezin. KaDeeke heeft aandacht voor kinderen uit kwetsbare gezinnen en er worden 3 plaatsen voorbehouden voor dringende opvang. Je betaalt een ouderbijdrage die berekend wordt op basis van het gezamenlijk belastbaar inkomen.

 

Het gebouw werd geïntegreerd in het park Rolleveld en is gebouwd als passief huis met zonnepanelen, daktuinen, recuperatie van regenwater en dit alles in een heel groene omgeving.

 

KaDeeke wil een ware thuisomgeving creëren voor kinderen en werkt hiervoor met 10 kleine huisjes waarin alles is voorzien: elk huisje heeft een leefruimte, 4 slaapkamers, badkamer, keuken en mogelijkheid tot buitenspelen. Elk huisje is zo ingericht dat kinderen van elke leeftijd optimaal gestimuleerd worden. De huisjes geven uit op een centrale speelruimte.

KaDeeke kiest bewust voor een verticale werking, waar kinderen van verschillende leeftijden samenleven zoals in een thuissituatie. Dit draagt bij tot hechtere relaties tussen begeleiders, kinderen en ouders en zorgt ervoor dat kinderen veel van elkaar leren.

Elk kind is uniek, met een eigen karakter, temperament en mogelijkheden. KaDeeke respecteert deze individuele eigenschappen en werkt volgens het ritme van ieder kind.

Kom voor inschrijving langs op woensdag tussen 10 en 15 uur en op vrijdag tussen 10 en 17.15 uur of neem contact op met marie.sacre@zorgbedrijfvilvoorde.be. Breng bij inschrijving je laatste aanslagbiljet mee!

Wegens het coronavirus nemen wij extra maatregelen en is het momenteel voor onbepaalde tijd niet mogelijk om fysiek in te schrijven. Dit kan wel nog via email marie.sacre@zorgbedrijfvilvoorde.be of telefonisch op het nummer 02/447 07 72.

 

Downloads

Contact

Kinderdagverblijf Kadeeke

Adres
Nieuwe Rolleweg 151 , 1800 Vilvoorde
Tel.
02 447 07 70

Openingsuren